Nieuwe website en webshop live!

ALMELO/NIJVERDAL/BORNE – Deze week lanceerde vishandel Bal Vismeesters een nieuwe website, inclusief webshop. Visliefhebbers kunnen alle soorten visgerechten uit het assortiment online bestellen, afhalen of laten bezorgen. Als extra geeft de webshop ook informatie over onder andere ingrediënten en allergenen.

Luie stoel
“Gemak dient de mens,” vertelt mede-eigenaar Dick Bal. “We kregen steeds vaker de vraag of online bestellen ook mogelijk was. Visliefhebbers kunnen nu vanuit hun luie stoel het assortiment doorbladeren en hun bestelling doorgeven.” Zelf afhalen of laten bezorgen, het is geen enkel probleem bij de vismeesters.

Volledig assortiment
De webshop is toegankelijk ingericht, met een ‘cleane’, strakke look en mooie productfoto’s. Door de logische indeling vinden bezoekers snel wat ze zoeken. “Je kunt gemakkelijk kiezen uit bijvoorbeeld gebakken en gepaneerd, kruiden en sauzen, soepen, haring en zuren, hapjesschotels en salades, of schaal- en schelpdieren,” somt Bal op. Ook grotere bulkbestellingen zijn mogelijk.

Verantwoorde vis
Bij Bal Vismeesters merkten ze een steeds grotere vraag naar achtergrondinformatie bij de producten. “Mensen gaan tegenwoordig bewuster met eten en het milieu om. Hoe de vis gevangen is, wat de ingrediënten zijn, welke voedingswaarde het heeft en hoe het is klaargemaakt,” zijn vragen die klanten stellen. De webshop helpt klanten verantwoord vis te eten.

Gluten
Ook mensen met allergieën of glutenintolerantie hebben baat bij de nieuwe webshop. Alle producten dragen tags of zijn ingedeeld in categorieën. Zo kunnen klanten gemakkelijker op voor hen belangrijke informatie filteren. In een oogopslag is duidelijk welke vis een gezonde en duurzame keuze is. Maar ook voor het eigen personeel is het een handige raadgever om gasten in de winkel of aan de kraam snel te adviseren. Bal: “Alle informatie hebben we binnen handbereik en is up-to-date. Dat scheelt een hoop zoekwerk.”

Bezorging
Warme visgerechten kunnen niet via de webshop worden besteld. Dat kan wel via een online bestelformulier. Voor nu richt Bal Vismeesters zich op een beperkte regio rondom de vestigingsplaatsen als bezorgingsgebied. “We hopen dit in de toekomst uit te kunnen breiden. Maar dat moet langzaam groeien.”

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website van de vishandel: www.balvismeesters.nl.