Bal Vismeesters gaat voor ‘lekkerste haring van Overijssel”

ALMELO, 7 JUNI 2018. Vanaf 13 juni start de eerste editie van de landelijke wedstrijd genaamd Nationale Haringtest. Ook wij, Bal Vismeesters, doen mee. Met deze wedstrijd hopen wij diegene te zijn die de lekkerste haring van Overijssel heeft en daar hebben wij de hulp van onze klanten bij nodig. Door de beoordelingen van onze haring door onze klanten, kunnen wij kans maken op de provincietitel!


Opzet wedstrijd

Het doel van deze wedstrijd is om de haring én de visspecialisten in Nederland met hun kennis en ambacht onder de aandacht te brengen. “Voor de consument is het leuk dat zij eens een beoordeling kunnen geven op een product dat ze regelmatig bij ons kopen. Daarnaast kunnen wij hiermee onszelf weer eens lokaal op de kaart zetten als het gaat om ons vakmanschap en de kennis over vis. Klanten kunnen bij ons altijd terecht voor een persoonlijk advies als het gaat het om onze visproducten en de bereidingswijzen. Om deze reden doen wij ook mee aan deze wedstrijd en hopen de titel te winnen’, aldus Dick Bal.

 

Ronde 1; uw stem
In de eerste ronde, van 13 juni tot en met 30 juni, wordt onze haring door onze klanten beoordeeld en maken we kans om provinciefinalist te worden. Dit gebeurt online via www.nationaleharingtest.nl waar u, als klant, ons in de juiste provincie opzoekt en onze haring beoordeelt op prijs-kwaliteit, smaak en uitstraling. Begin juli worden dan de provinciefinalisten bekendgemaakt op basis van de meeste stemmen én de beste gemiddelde beoordeling.

 

Ronde 2; beoordeling provinciefinalisten
De tweede ronde start medio juli. Per provincie plaatsen maximaal 6 winkels of wagens zich voor de 2e ronde. Daarin neemt gecertificeerd onderzoeksbureau op locatie een uitgebreid smaakonderzoek af onder consumenten. De provinciewinnaars worden bekend gemaakt op een groot slotevent in september.

 

Helpt u ons aan de titel?
Vanaf 13 juni begint de verkiezing en daar hebben wij uw hulp bij nodig. Want naast een goede beoordeling hebben we ook zo veel mogelijk stemmen nodig! Kom bij ons langs om de haring te proeven en beoordeel deze vervolgens via www.nationaleharingtest.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de verkiezing, heeft u vragen, of wilt u uw proef of beoordelingsmomentje
delen? Volg de Nationale Haringtest dan op facebook via www.facebook.com/nationaleharingtest.
Heeft u Instagram? Check dan #nieuweharing #nationaleharingtest #balvismeesters

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Meer informatie? Check www.nationaleharingtest.nl of neem contact met ons op via info@balvismeesters.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *